Windfoil lessen

Maak een vliegende start met een cursus van Windfoilen Nederland

 

Windfoillessen om goed te leren windfoilen

Leren windfoilen is net als leren fietsen op een éénwieler. Het is nog steeds fietsen, je moet nog steeds trappen, maar balans en evenwicht worden ineens nog veel belangrijker. De ervaring leert dat het volgen van een cursus windfoilen met wat tips, trics en goede begeleiding je snel laat vliegen. 

Wij geven windfoilcursussen onder begeleiding van ervaren en enthousiaste instructeurs. In kleine groepen van maximaal 4 deelnemers krijg je vakkundige instructies en leer je gegarandeerd windfoilen.

 

Windfoillessen in de Herstvakantie

De temperatuur is nog prima en de kans op wind in het najaar is groot. In de Herstvakantie kun je bij ons ook terecht om te leren windfoilen of windfoilmateriaal te huren. Boek daarom nu een windfoilcursus. We stemmmen o.b.v. de windverwachting de dag en het tijdstip af.

 

Flexibele opzet windfoillessen

Om te zorgen dat de windfoillessen ook met weinig deelnemers doorgaan, werken wij met een flexibele opzet van de windfoilcursussen. Je betaalt altijd hetzelfde lestarief, alleen de lesduur wordt langer naarmate het aantal deelnemers toeneemt. Zo krijgt iedereen evenveel aandacht tijdens de les. Hoe meer deelnemers, des te langer je dus kunt oefenen met windfoilen. Een win-win voor iedereen!

 

Kosten en lesduur van windfoillessen per deelnemer:

# Deelnemers per les Les duur Prijs p.p. Huur tuigage* p.p.
1 deelnemer (privéles) 1,5 uur € 80,- € 16,-
2 deelnemers 2 uur € 80,- € 20,-
3 deelnemers 2,5 uur € 80,- € 24,-
4 deelnemers 3 uur € 80,- € 28,-
Optioneel bij te boeken extra lesduur per 1/2 uur 0,5 uur € 25,- € 6,-

*Indien geen eigen tuigage gebruikt wordt

Eigen materiaal of windfoil materiaal huren?

Ben je inmiddels de troste eigenaar van een windfoil met een board dat geschikt is, dan kun je natuurlijk je eigen set gebruiken. Heb je nog geen windfoil en/of nog geen geschikt board, dan gebruik je gewoon een van onze windfoils inclusief een geschikt board. Mocht je geen geschikt tuigage hebben, dan kun je dit bij ons huren. Geeft  dit aan bij het boeken van de training, dan reserveren wij een tuig voor je.

Wat als er te weinig wind is?

10 knopen wind staat er in Nederland al snel, dus de kans dat de cursus doorgaat is over het algemeen erg groot. Mocht er toch te weinig wind staan of te veel, dan krijg je de dag van te voren een berichtje van ons en plannen we je cursus opnieuw in.

De locatie in Almere ideaal voor windfoilen

De locatie waar de windfoilcursussen gehouden worden is ideaal voor het windfoilen. We kunnen via een zandstrand het water in en na ca 20 meter is het reeds diep genoeg om op te stappen en zonder risico om vast te lopen weg te kunnen varen. Het Gooimeer is overal voldoende diep en er is voldoende ruimte om ongehinderd te kunnen windfoilen.

Gratis parkeren aan het surfstrand

Op de Gooimeerdijk aan het surfstrand is voldoende parkeergelegenheid voor auto en eventueel een surfstrailer. Het goede nieuws is ook dat parkeren GRATIS is!

Boek een windfoilcursus voor een vliegende start