Ben je op zoek naar gebruikt windfoil- of wingfoilmateriaal of wil je juist iets verkopen? Windfoilen Nederland organiseert zaterdag 16 oktober de allereerste 2nd hand foil market. De 2e hands foilbeurs vindt plaats op het Surfstrandje in Almere haven. Vanaf 10:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom.

Wil je foilmateriaal kopen?

Van 10:00 uur tot 16:00 uur kun je bij ons op het Surfstrandje in Almere Haven terecht om een gebruikte foilset of losse foilonderdelen te scoren. Het materiaal dat vooraf ingeleverd is, is door ons grondig gecontroleerd.  Zo weet je zeker dat je iets koopt dat in goede staat is. Uiteraard adviseren we je graag bij wat voor jou het beste materiaal is. Ook hebben we die dag mooie ‘end of season’ kortingen op nieuwe producten die we op voorraad hebben.

Hoe werkt het precies? De verkoper bepaalt vooraf de verkoopprijs. Koop je iets op de 2e hands foilbeurs, dan betaal je met PIN aan Windfoilen Nederland. De verkoper krijgt vervolgens van ons het volledige bedrag uitgekeerd in waardebonnen.

Toegang is uiteraard gratis en er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren. Aanmelden voor de 2e hands foilbeurs is niet nodig. Je bent van harte welkom! 

Wil je foilmateriaal verkopen?

Lever dan op donderdag 14 oktober of vrijdag 15 oktober (beide dagen vanaf 13:00 uur tot 16:00 uur) je materiaal dat je wilt verkopen, bij ons in. We checken samen of het materiaal heel en compleet is en we stellen samen de verkoopprijs vast. Als je materiaal tijdens de foil market verkocht wordt, dan krijg je een Windfoilen Nederland tegoedbon ter waarde van 100% van het verkoopbedrag. Deze tegoedbon kun je besteden bij Windfoilen Nederland in de webshop. Wij zijn officieel dealer van Starboard, Severne, IQfoil, Ensis, Mystic en AK Durable Supply dus er is altijd wel wat voor je tussen!

 

Meld alvast aan en voeg een lijst toe met de te verkopen items

*met verzenden ga je automatisch akkoord met de voorwaarden

Wat zijn de spelregels:

  • Enkel materiaal dat voor windfoilen en/of wingfoilen redelijkerwijs gebruikt kan worden, wordt aangenomen om te verkopen
  • Inleveren van het materiaal kan op donderdag 14 oktober en vrijdag 15 oktober tussen 13 uur en 16 uur op het Surfstrand in Almere Haven (Gooimeerdijk West, Surfstrand haven nr 2)
  • Ook losse onderdelen voor het foilen, zoals front wings, fuselages etc zijn ook welkom
  • Niet verkochte spullen dienen binnen 14 dagen na de 2nd hand foil market opgehaald te worden. Na het verstrijken van de afhaalperiode zal Windfoilen Nederland automatisch eigenaar worden van de niet opgehaalde foilspullen.
  • Windfoilen Nederland kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vermissing / schade aan materiaal
  • De opbrengsten van de foilspullen worden enkel in de vorm van tegoedbonnen uitgekeerd.
  • Dit tegoed is 36 maanden geldig vanaf datum uitgifte.
  • Het tegoed van de waardebon kan ook in delen gebruikt worden (je krijgt dan een nieuwe tegoedbon, met daarop het restant bedrag)
  • De tegoedbon wordt middels een unieke code als PDF gemaild. De unieke code kan in de webshop gebruikt worden om het tegoed te gebruiken

Heb je nog vragen, neem contact met ons op!

Wil je meer weten of wil je graag advies of een keer het wingfoilen proberen? Dat kan, neem contact met ons op en we helpen je graag verder