Ruilen en retouren van geleverde producten

Gratis ruilen tot 30 dagen na ontvangst

Wil je een artikel ruilen? Bijvoorbeeld voor een andere maat windfoil of type? Tot 30 dagen na ontvangst van jouw bestelling kun je gratis ruilen. Het is wel belangrijk dat het artikel ongebruikt is, en verpakt is in de originele verpakking met prijskaartje of sticker. Voor het ruilen van artikelen betaal je geen extra verzendkosten.

Retourneren tot 30 dagen na ontvangst

Retourneren van artikelen kan tot 30 dagen na ontvangst. Ook hier geldt voor dat het artikel ongebruikt is, en verpakt is in de originele verpakking met prijskaartje of sticker. Let op de kosten van het retour zenden van het product zijn voor jouw rekening. Wij zorgen ervoor dat je aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op je rekening wordt teruggestort. Retour brengen van je bestelling kan ook in de Surfclub in Almere. Het bedrag zullen wij ook dan terugstorten op je rekening.

Gratis testen windfoils

Wij adviseren nadrukkelijk om eerst een windfoil te testen en je te laten voorlichten welke windfoil het beste bij je past. Dit voorkomt teleurstelling en onnodig gedoe. Op deze pagina kun je een of meerdere test aanvragen. Wil je telefonisch advies, dat kan ook natuurlijk. Je kunt ons altijd bellen tijdens kantooruren.

Aanvragen omruilen of retourneren artikel

Bel of e-mail ons met je verzoek en we stemmen met jou af op welke manier je product het best omgeruild of retour gestuurd kan worden. Voor een snelle afhandeling is het goed om je ordernummer bij de hand te hebben en/of te vermelden in je e-mail.

Retouradres:

Windfoilen Nederland Krachtveld 43 1359 KK Almere  

Start vandaag met windfoilen

Bekijk cursusaanbod