Lees alles over windfoilen

En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van windfoilen

Test Fanatic windfoilboards

Ben je op zoek naar een Fanatic windsurfboard waar je ook mee kunt windfoilen. Lees dan hier ons advies welk je het beste kunt kopen. De Falcon lightwind, Blast LTD of Gekko foil edition.

Windfoiltestdag 10 mei

Op 10 mei kun je diverse soorten windfoils en windfoilboards bij Windfoilen Nederland uit testen. Voor € 25,- kun je 2 uur lang diverse windfoils zelf uitproberen en krijg advies welke windfoil het beste bij je past.

Fanatic Flow Foil H9 en Starboard Freeride Aluminium windfoil test

De ijsschotsen zijn inmiddels weg van het Gooimeer en het les en testmateriaal voor Windfoilen Nederland druppelt binnen. Tijd om een eerste indruk te krijgen van 2 interessante windfoils. De Fanatic Flow Foil H9 en de Starboard Freeride Aluminium. 2 goede windfoils, met een totaal verschillende benadering, geschikt voor verschillende type windsurfers. Lees onze bevindingen.

Zeeko windfoil test

Zeeko is een merk bekend van kites en komt nu ook een windfoil met een apart Zeeko windfoil board. We hebben deze windfoil met het board getest. Lees hier wat onze bevindingen zijn van deze windfoil en board.

Jordy Vonk 3e 1e dag PWA Sylt

Jordy Vonk heeft de smaak inmiddels op de windfoil ook goed te pakken. Tijdens de eerste dag van de PWA in Sylt, 30 septemer,  eindige hij als 3e in de foil races (5e en 1e plek).

Starboard GT Slalom windfoil test

Starboard is samen met Neil Pryde zo'n beetje de eerste leveranciers die een high end windfoil beschikbaar hebben in Nederland. Tijd om de Starboard GT Slalom Carbon windfoil eens nader onder de loep te nemen. Met een prijskaartje van € 1.990,- een flink bedrag...

Mijn eerste keer

In mei nam ik met spanning mijn Starboard GT carbon foil in ontvangst. Die eerste keer zal ik niet snel vergeten. Wat een ervaring en wat was ik bekaf zeg met liters aan adrenaline in mijn lijf. Lees hoe het mij afging.

Test Neil Pryde RS Flight Alu

Neil Pryde kan gezien worden als één van de voorlopers als het gaat om windfoilen. Neil Pryde heeft 2 windfoils in het assortiment de RS Flight F4 Carbon en de door ons geteste RS Flight ALU. Er zijn momenteel nog maar een paar windfoils op de markt en die zijn een...

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en meld je aan voor de nieuwsbrief

Nu aanmelden