Lees alles over windfoilen

En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van windfoilen

Upgrade Starboard Freeride windfoil

De Starboard Freeride foil is een hele fijne en stabiele en zeer vergevingsgezinde windfoil. Lees onze eerdere review over de Starboard Freeride windfoil. Echter deze windfoil heeft net even wat meer wind nodig dan bijvoorbeeld de RRD WH-Flight Alu 85 en Starboard...

RRD H-Fire Pro 91 review

RRD is in Nederland een merk dat niet een hele grote rol van betekenis speelt. Toch maken de Italianen erg goede spullen met een top afwerking, zo ook weer met dit windfoilboard. Lees onze bevindingen over dit board.

Test Fanatic windfoilboards

Ben je op zoek naar een Fanatic windsurfboard waar je ook mee kunt windfoilen. Lees dan hier ons advies welk je het beste kunt kopen. De Falcon lightwind, Blast LTD of Gekko foil edition.

Windfoiltestdag 10 mei

Op 10 mei kun je diverse soorten windfoils en windfoilboards bij Windfoilen Nederland uit testen. Voor € 25,- kun je 2 uur lang diverse windfoils zelf uitproberen en krijg advies welke windfoil het beste bij je past.

Fanatic Flow Foil H9 en Starboard Freeride windfoil

De ijsschotsen zijn inmiddels weg van het Gooimeer en het les en testmateriaal voor Windfoilen Nederland druppelt binnen. Tijd om een eerste indruk te krijgen van 2 interessante windfoils. De Fanatic Flow Foil H9 en de Starboard Freeride Aluminium. 2 goede windfoils, met een totaal verschillende benadering, geschikt voor verschillende type windsurfers. Lees onze bevindingen.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en meld je aan voor de nieuwsbrief

Nu aanmelden