Over Windfoilen Nederland

Windfoilen Nederland bestaat uit een team van verslaafde en passievolle windfoilers. Wij werken nauw samen met windsurfvereniging Almere Centraal voor het verzorgen van windfoilcursussen door onze instructeurs.

Wij staan voor je klaar om te helpen en om te adviseren welke windfoil het beste is voor jou. Wij hebben de meest gangbare windfoils op voorraad zodat je snel je eerste vliegmeters kunt maken. Ook kun je in Almere Haven op het Gooimeer één van onze windfoils eerst uittesten. Zo kun je de windfoil kiezen die het beste bij je past. Wij helpen je graag verder.

“Door de heldere, duidelijke uitleg van Windfoilen Nederland waren de eerste windfoil meters snel gemaakt. Marco heeft zelf al veel ervaring met windfoilen en weet zijn liefde voor en kennis van de sport op een hele prettige manier over te brengen. Aanrader!”

Cornelia van der Schilden

✔ Gegarandeerd foilen
✔ CWO gecertificeerde trainers
✔ Top 5 windfoilcompetitie NL
✔ Niet goed, geld terug
✔ Leer snel & goed foilen
✔ Persoonlijk advies

 

Marco Boone

Marco Boone

Initiatiefnemer & instructeur

Initiatiefnemer van Windfoilen Nederland en verzorgt ook de windfoilcursussen en windfoil wedstrijdtrainingen in Almere.

Angela Slingerland

Angela Slingerland

Zorgt dat alles op rolletjes loopt

Zij zorgt dat achter de schermen alles soepeltjes verloopt. En zij staat ook graag op de surfplank en steeds vaker op de windfoil.

 

Luc Schmitz

Luc Schmitz

Team Rider

Team Rider en super talent. Voor Windfoilen Nederland blogger over IQFoil materiaal en windfoilinstructeur

Onze partners

Maak een vliegende start met Windfoilen Nederland

Bekijk ons lesaanbod