Windfoil lessen

Maak een vliegende start met een cursus van Windfoilen Nederland

Windfoillessen om goed te leren windfoilen

Leren windfoilen is net als leren fietsen op een éénwieler. Het is nog steeds fietsen, je moet nog steeds trappen, maar balans en evenwicht worden ineens nog veel belangrijker. De ervaring leert dat het volgen van een cursus windfoilen met wat tips, trics en goede begeleiding je snel laat vliegen. 

Wij geven windfoilcursussen onder begeleiding van ervaren en enthousiaste instructeurs. In kleine groepen van maximaal 4 deelnemers krijg je vakkundige instructies en leer je gegarandeerd windfoilen.

 

Lesdata & minimale windkracht

 Boven de 10 graden celcius en bij meer dan 10 knopen wind worden er windfoillessen gegeven. Het gehele jaar door kunnen op de volgende dagen windfoillessen geboekt worden;

  • Zaterdag en Zondag
  • Feestdagen
  • Woensdag en vrijdagmiddag
  • Vanaf mei t/m augustus is het ook mogelijk om ’s avonds tot circa 21:00 uur te lessen

 

Flexibele opzet windfoillessen

Om te zorgen dat de windfoillessen ook met weinig deelnemers doorgaan, werken wij met een flexibele opzet van de windfoilcursussen. Je betaalt altijd hetzelfde lestarief, alleen de lesduur wordt langer naarmate het aantal deelnemers toeneemt. Zo krijgt iedereen evenveel aandacht tijdens de les. Hoe meer deelnemers, des te langer je dus kunt oefenen met windfoilen. Een win-win voor iedereen!

 

Kosten en lesduur van windfoillessen per deelnemer:

# Deelnemers per lesLes duurPrijs p.p.Huur tuigage* p.p.
1 deelnemer (privéles)1,5 uur€ 86€ 19
2 deelnemers2 uur€ 86€ 25
3 deelnemers2,5 uur€ 86€ 29
4 deelnemers2,5 uur€ 86€ 29
Optioneel bij te boeken extra lesduur per 1/2 uur0,5 uur€ 25€ 10

*Indien geen eigen tuigage gebruikt wordt

Contact informatie

In het weekend van 10:30 tot 18:00 uur en op woensdag en vrijdagmiddag bij Haddock Watersportcentrum. Dat is ook de locatie waar de cursussen gevolgd kunnen worden.

Bezoekadres:

Gooimeerdijk West, Surfstrand Haven 2,
1353 CT ALMERE

Postadres:

Krachtveld 43,
1359 KK ALMERE

Telnummer: 06-12138112
E-mail: info@windfoilen.nl

Bankrek: NL39 RABO 0327 0300 03
BTW nr: 1494 30 292 B1
KVK nr: 32137752

Betaalmethoden

betaalmethoden windfoilen nederland

Eigen materiaal of windfoil materiaal huren?

Ben je inmiddels de troste eigenaar van een windfoil met een board dat geschikt is, dan kun je natuurlijk je eigen set gebruiken. Heb je nog geen windfoil en/of nog geen geschikt board, dan gebruik je gewoon een van onze windfoils inclusief een geschikt board. Mocht je geen geschikt tuigage hebben, dan kun je dit bij ons huren. Geeft  dit aan bij het boeken van de training, dan reserveren wij een tuig voor je.

Wat als er te weinig wind is?

10 knopen wind staat er in Nederland al snel, dus de kans dat de cursus doorgaat is over het algemeen erg groot. Mocht er toch te weinig wind staan of te veel, dan krijg je de dag van te voren een berichtje van ons en plannen we je cursus opnieuw in.

 

 Leuk om als cadeau te geven

Tip! Geef een windfoilles cadeau voor iemand z’n verjaardag. Je kunt bij ons een windfoilcadeaubon aanschaffen. De gelukkige kan dan zelf bij ons de windfoilcursus boeken. Kijk hier voor meer informatie over de cadeaubon

 

De locatie in Almere ideaal voor windfoilen

De locatie waar de windfoilcursussen gehouden worden is ideaal voor het windfoilen. We kunnen via een zandstrand het water in en na ca 20 meter is het reeds diep genoeg om op te stappen en zonder risico om vast te lopen weg te kunnen varen. Het Gooimeer is overal voldoende diep en er is voldoende ruimte om ongehinderd te kunnen windfoilen.

Gratis parkeren aan het surfstrand

Op de Gooimeerdijk aan het surfstrand is voldoende parkeergelegenheid voor auto en eventueel een surfstrailer. Het goede nieuws is ook dat parkeren GRATIS is!

Boek een windfoilcursus voor een vliegende start