Windfoil testen

Windfoils zelf uitproberen en persoonlijk advies

Windfoils testen

Overweeg je een windfoil te kopen en wil je eerst ontdekken wat bij jou past? Probeer dan eerst bij ons op het Gooimeer in Almere de meest gangbare windfoils uit. Gedurende 2 uur kun je voor 60 euro verschillende windfoils (inclusief board), boards of windfoiltuigages (2 uur is € 35,-) vrijblijvend testen. Op de pagina Windfoil Guide lees je meer over de diverse soorten windfoils, boards en zeilen. Want inmiddels zijn er al heel wat windfoils op de markt.

Sommige windfoils kun je onder een normaal board monteren. Er zijn ook windfoils waarbij je verplicht bent om ook een speciaal board aan te schaffen. Er zijn windfoils die gericht zijn op performance en een hoge eindsnelheid en er zijn windfoils die veel meer een freeride karakter hebben. Ontdek bij ons wat het beste bij jou past!

 

 

Meest gangbare windfoils beschikbaar om te testen

Op de pagina verhuur vind je een overzicht met de beschikbare windfoils die wij hebben liggen. Je kunt bij ons ook windfoil lessen volgen, zie ons aanbod op de pagina Windfoil les. Tijdens de lessen kun je eveneens meerdere windfoils uitproberen.

 

starboard windfoil x foil

Start vandaag met windfoilen

Maak een afspraak om windfoils zelf te testen
Maak testafspraak